Translate

Bumerang - Yazarkafe

7 Kasım 2009 Cumartesi

gitmeliydin


sensizlik;ne cehennemdir ne de bilinen kötü kelimelerle ifade edilen,en insani korkulardan herhangi biri. Sensizlik;senden sonrasıdır,içinde seni tanımışlık olan,seninle yaşanmışlıkların hepsidir.
Hiç düşünmedim sensizliğin acısından izole olmayı;bu senden yoksun kalmak olurdu. Bu korkaklık olurdu;biraz canım yanmasın diye basit bir savunma olurdu,hiç macerasız,hiç riski olmayan tekdüze bir hayat ne kadar yaşanılır olursa o kadar yaşamamak olurdu.
Hepsini sevdim;senle olan ve senden sonra beni defalarca tatmadığım acılarla cezalandıran anılarımı,beynimin bana oynadığı oyunların ardından soluksuz uyandığım geceleri mi,yalnız yürümelere mecbur bırakan kapalı mekanlarda kalamama hallerimi,hayattan vazgeçme noktasına gelip hayatın ne olduğunu anlamalarımı,seni hatırlatan herkesten kaçıp korkaklığımın farkına varmalarımı,senin izlerini taşıyan sokakları kırmızı çizgilerle haritamdan çıkaran hastalıklı yapımı,ne kadar zayıf olduğumu yada bu denli güçlü bir sevdayı yaşabilmiş olmanın ikileminde ki kararsızlıklarımı.
Yani iyi ki hayatıma girdin ve iyi ki gittin.Ve söylenmesi en saçma cümleyi bitiş cümlesi yapacak kadar kendini tanımış olmama imkan verdiğin için iyi ki SENsizliği tattırdın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder