Translate

Bumerang - Yazarkafe

15 Mart 2010 Pazartesi

L

   Tamamlandı

   Bahar gelmiş,her yerde bir yenilenme,varlıklarının devamı için tohum serpme derdi her canlıda.Tomurcukların uçlarında binbir renk ve kokuda çiçekler;umut ve hayat diye bağıra bağıra açarken,kayıtsız kalmak ne mümkün.Işıl ışıl bir güneş,kemiklere işleyen sıcaklığıyla enerji zerk ederken kan dolaşımımıza,ve yüreklerimize fazla gelen bu kanda "sev,ey beşer" mesajına cevap arayan tüm hücrelerimize,hoş geldin bahar.
   Sevmek gerek diyor;bahar,sevilmeli bu bahar diyor;ruhun.Yaşadığını kanıtla;sev,sevil,sarıl sevdiğine ve yürü sonuna dek,düşünme,bağıra bağıra türkü söyle varsın deli desin sevda bilmeyenler,nasılsa seni anlayan senin gibi sevenler bilecek seni,sendeki baharın dönüşümlerini.
   Çıplak ayak yürü mis kokan uyanışda ki toprakda,bırak yağmur yağsın üstüne,hafifden ürperse de tenin;korkma hasta etmez seni ,kışın bu son çırpınışları.
   Umut büyük yüreğinde,hiç kaybetme sevilecek bir yürek olduğu inancını ve de seni bekleyen bir büyük kalbin seni sevme ihtimalini.
   Ve asla unutma;gelen baharında,akıp giden anlarının da tekrarı yok.Bir sonra ki baharı bekleme,ya şimdi sev ya da baharın güzelliklerini seyredip,sevenlerin sevgilerine imren

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder