Translate

Bumerang - Yazarkafe

21 Ağustos 2010 Cumartesi

gideceksin


   Sen giderken; hüzün kalacak bana, konuşamadıklarım ve de sustuğumdan kaynaklı güvensizliğimle kendimden nefret eden diğer yarım.
   Sen giderken; yüreğinde benden kırıntılar kalacak, belki bir kaç ay belki de hafta. Ardımdan: "o kaybetti, beklediğim bir kaç cümleyi bile yüzüme söyleyemeyecek kadar korkaktı ve de kaybetmeyi hak etti" diyeceksin, tamamiyle haklısın.
   Sen giderken; hayatımın sac ayaklarından olan umutlarımda senle gidecek, senden kalan; giderken yıktıklarının toplamından fazla olmayacak.
   Sen giderken; yeni hayatın: yepyeni isimler getirecek sana, bileceksin. Yeni isimleri düşleyecek, beni unuttuğunu bile hatırlamayacaksın.
   Sen giderken; yaşam ünitesine bağlı bir bitkinin yaşamına son verme hakkını kullanmasına imkan vereceksin, kendisinin dahi cesaret edemediğini yapıp; fişimi çekeceksin.
   Sen giderken; seni yolculamak için bile seninle karşılaşmayı göze alamıycam, belki bir uzak köşe başından izliycem seni ya da senden çok uzakta bir kaç göz yaşını akıtıcam içimdeki devasa boşluğa.

   Sen gittikten sonra da seni yazıcam ama, hem de daha bir özlemle daha fazla sevgiyle; gideceğini bilen şimdiki halim gibi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder