Translate

Bumerang - Yazarkafe

6 Mayıs 2013 Pazartesi

İlk(?)

   Adam kokain içiyordu. Kadın, elini adama uzatıp kendisine de vermesini istedi. Durdu adam. Kadına verip vermemek de bir süre karasız kaldı, kafası iyiydi; neden kadında denemesindi. Adam ilk kez içiyordu, oysa kadın daha önce de denemişti ama adam bilmiyordu.
   Kadına bambaşkaymış gibi geldi, adamın gözleri. Bambaşkaydı gözleri. Bir başka gezegen keşfetmiş gibiydi, adam; kadınsa yoktu.
   Tanıdığı bir yere uzun zaman sonra gelmiş gibi içinde sıcaklık hissetti kadın; adamın nasıl hissediğini merak etti. Elini uzattı adama, orada değildi adam. Elini buldu ve sımsıkı sardı. Adam hala hissizdi, kadını duyumsamıyordu. İçinde yanan yerlerini yokladı, kadın adamın sevişmek istediğinden emindi; oysa adam ne yapmak istediğini bilmiyordu.
   Dudaklarına ateş değmişçesine kafasını arkaya attı adam. Kadın gülümsedi, gözbebekleri o kadar büyüktü ki adamın; ağlayan bebeğe benziyordu. Bir kez daha yandı dudakları;bu kez daha az acıdı sanki. Adam, emdikçe vücudunun yanması ve de iştahı arttı; kadının dudaklarını ağzının içine almak ister gibi emdi ve inledi kadın.
   Adam ilk kez içiyordu, kadınsa kokainmandı; eski bir kokainman. Oysa ikisi de en acemi zevki paylaşıyormuşçasına mutluydular. Adam mutlandıkça kadında iyi hissetti; ikisi de aynı yöne uçuyormuş gibiydiler.
   Kadın adamı, yönlendiriyordu ki adam kadının sahibi sanıyordu kendini. Ayıldıklarında soracaktı kadına; "beğendin mi" ve kadın "harika bir deneyimdi" diyecekti.
   Kadın son kez olmadığını bilse de adam bir daha denemeyeceğini söyleyecekti.
   Kimbile
bilirdi ki...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder