Translate

Bumerang - Yazarkafe

19 Nisan 2010 Pazartesi

(1)gün

   8:02
Kalkıp tuvalete git,ardından mutfakta bir bardak su içip tekrar yatağa dön.Açlık hissi kendini belli etsede bu saatte uyanmaya niyeti yok.Günün gündüz zamanları zaten yeterince uzun,daha fazlası katlanılmazlığı katlar.

   10:23
İki saat evvel içtiği suyun etkisi.Tekrar uyanmak ve bir daha uyuyamama riski.Soğuk suyun rahatlatıcısı etkisi harikayken,tuvalete gitmek zorunda olmak en büyük kabus.
  
   11:10
Biraz daha uyu,biraz daha.Bir saat kadar en azından

   12:46
Artık kalkma zamanı,bundan fazla uyuma çabası uyanık olmaktan daha çok stres yaratır.Tuvalet,banyo,mutfak;bir bardak su.Demliği ateşe koyup,buzdolabına yönelim.Dünden kalma patlıcan yemeği ve pilav.Patlıcan harika da soğuk pilav yenmez.

   12:59
Türlüyle geçiştirilen kahvaltıda tüketilen iki bardak çaydan sonra,üçüncüyü televizyon karşısında içmek ve haber saatini izlemek;boş gözlerle,sadece oyalanmak için.

  13:31
Bir fincan kahve;üç kaşık kahve,iki kaşık krema,tek kaşıktan biraz az şeker.Yine haber bültenin devamı

  23:50
İnternetten dün indirilen film,yanında kakaolu bisküvi ve akşamdan kalma bayat çayın tekrar ısıtılmışı.Sonra bir çay daha.
   02:43
Bir film daha mı,uyumak mı?
   03:10
Tuvalet,bir bardak su ve yine yatağa dönüş.Geçmiş,hayatlarını kurmuş eski isimlerin geçit töreninden umutlu bir düş kurma çabası...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder