Translate

Bumerang - Yazarkafe

15 Haziran 2012 Cuma

Yeni sezon maskelerimiz gelmiştir

   Steril aşklar peşinde, sadece bulaşık bir yalnızlıkla çürür gibiyim. Kişiliğime iliştirilen notla, geliğim dünya da, kitlelerden uzaklaştırma almışım. Hiç bir tanım bende ki aşkı karşılamıyorken, kimse gerektiğince yeterli olamıyor. Hiç bir şarkı, hiç bir kitap ve hiç bir film beni tatmin eden anlatıma sahip değil.
   "Bugün geçti, yarın mutlaka" lı desturla yeni  günden iğrenen ama soranlara iyi niyetli gülümsemelerle uyanıyor, günü hızla tüketip; bir kaç milyon hücremle birlikte gömüyorum.  "Yalnızlık en güzeli" masalı en çok anlattığım ve en az inandırabildiğim hikayem.
   Ne mekan, ne zaman, ne de her hangi bir isimin peşinde değilim hiç bir vakit ama arıyorken, kayboluyorum. ??x365x24 zamanı bile susmak zorunda olduğum yaşlanmışlıktayım.
   Mavi gözlüm okumasın diye bu satırlarımı, adımı bile yazmaktan utanan, riyakarlıktayım. Yanındayken pür neşe, sokaklarda ise kafam önümde, yazarken düpedüz yalnızlıklardayım. "Yalancılara her çeşit maskeler dükkanı" mı açtım açalı daha bir eziğim; daha bir iğrencim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder